Bli fadder

7 kronor om dagen gör skillnad!

Bli fadder till ett barn i Sierra Leone.  Vårt mål är att alla barn i vår by går i skolan. Du kan välja mellan att stödja ett enskilt barn eller ge ett generellt bidrag till ett skolbarn.

För endast 200 kronor i månaden säkrar du att ett barn får fullfölja hela sin skolgång. På plats har vi en koordinator som följer upp barnens närvaro i skolan och deras studieresultat. Pengarna går oavkortat till skolavgifter, skoluniformer, skor, skolböcker, pennor och annat som behövs till skolan, samt till ris under regnperioden. Du väljer själv hur du vill betala för ditt barn: 200 kronor en gång i månaden, 1200 kronor två gånger per år eller 2400 kronor en gång per år.

Du kan också bli byfadder, där du ger valfritt belopp, dock minst 60 kr i månaden. Då bidrar du till skolavgifter och kostnader för en bys alla barn.

Betalning görs till Lindholmens Internationella Förening pg 280797-2. Anmäl ditt intresse till gunilla@linf.se. Glöm inte att ange ditt namn och märk inbetalningen med fadderbarn i Ropolon.

Vill du följa med?

Är du fadder hos oss är du välkommen att följa med på en fadderresa till Sierra Leone. Obs! Begränsat antal platser. Lämna icke bindande intresseanmälan till gunilla@linf.se. Under resan besöker vi de byar som vi arbetar i, men upptäcker också det vackra landet Sierra Leone.

Emmas fadderresa i Sierra Leone – YouTube

DSC_0182DSC_0012